lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tänään oli ihana auringonpaisteinen päivä. Pakkasin reppuuni eväät koiralle ja itselle. Metsässä hurahti monta tuntia. Maastopyörällä tosin menin alkumatkan metsäautoteitä pitkin. Pyörän kun otin esiin niin koiralla lähti riemusokka irti. Alkumatka oli hankalaa, kun Sagan mielestä pitää mennä kaasu pohjassa, jos pyörällä mennään.
Pajulinnullakin oli omat eväät :) On vaan niin sanoin kuvaamattoman ihanaa seurata luonnon heräämistä. Posket kuumottaa. Taisi aurinko jo hiukan polttaa talvista ihoa.

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva.Kyllä luonnossa on ihanaa samoilla,katellen luontoa,sielu lepää ja ihminen rauhoittuu,seuraten luonnon elämää,minä nautin ,kun pääsen luontoon!

  VastaaPoista
 2. Minäkin vietin eilen metsäpäivän katsellen perhosia ja kevätkukkia. Ja pakko myöntää, tänäänkin lähdin heti aamusta luontoon - vaihteeksi joen varteen ja eväät tietysti mukana...=)

  Näin keväällä ahmin ulkonaoloa, en saa siitä kyllikseni. On niin raikasta, tuoretta ja kuulasta, sitä rakastan keväässä.

  VastaaPoista
 3. Vain kuusi kilomertiä kaupungista ja saa kuulla lintujen laulun sekä metsän hiljaisuuden! Tänään se taas on koettu ja hyväksi havaittu. Eväät mukaan ja kannolle istumaan, siinä murheet unohtuu!

  VastaaPoista